Pages with X-Robots-Tag: noindex were removed using the tool in Search Console, but are now indexed again

I have made these unwanted pages noindex (using “X-Robots-Tag: noindex” HTTP header).
Then I removed these pages using “Remove URLs” tool in Search console.

These pages have disappeared from Google for a while, but now they have come back (and I really don’t want them there).

What am I missing?

P.S. Currently these pages show up as “Expired” in “Remove URLs” in Search console.

EDIT: These pages are not blocked in robots.txt

EDIT2: Here is how these pages look like in “URL Inspection” in Google Search console (however, contrary what is search console says, these pages ARE appearing in Google search results):
enter image description here

AJAX request returns back Array0 to console

I’m making an AJAX request in wordpress for the first time and I’m trying to access my custom made table to retrieve single name (string) or multiple names. It all works without the errors, except for one thing, that when the ajax request is done, I’m trying to console.log the value and it just shows Array or Array0 in console. No matter how I change my sql select query, whether it’s * or name, it keeps returning Array and that’s it. Here is the code:

functions.php

function my_ajax_handler(){
    global $wpdb;
    $name = $wpdb->get_results("SELECT name FROM username");

        echo $name;
        die();
}

add_action( 'wp_ajax_call_my_ajax_handler', 'my_ajax_handler' );
add_action( 'wp_ajax_nopriv_call_my_ajax_handler', 'my_ajax_handler' );


function enqueue_styles() {
    wp_enqueue_style("child-style", get_template_directory_uri() .'/style.css');
    wp_enqueue_style("parent-style", "https://stackpath.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.1.3/css/bootstrap.min.css");
    wp_enqueue_script("jquery", 'https://code.jquery.com/jquery-3.3.1.min.js"
  integrity="sha256-FgpCb/KJQlLNfOu91ta32o/NMZxltwRo8QtmkMRdAu8="
  crossorigin="anonymous');
    wp_enqueue_script( 'my-ajax-script', get_stylesheet_directory_uri() . '/path/to/script.js', array('jquery') );
    wp_localize_script( 'my-ajax-script', 'my_ajax_object', array( 'ajax_url' => admin_url( 'admin-ajax.php' ) ) );
}

add_action("wp_enqueue_scripts", "enqueue_styles");

quiz-loged-page.php





My database looks like this:

enter image description here

the table is called username

How do I get the name string or multiple strings in console.log in my AJAX function once it’s successful? Thanks for the help.

google cloud_automl viision Beta service console site (for Data set) isn’t working [on hold]

There is a problem when I access to the automl vision console.

The first page is working well
first

After click the ‘get started with automl’
I got this page
second

with this message
‘Exception while handling your request. When reporting refer to this issue by its tracking code tc_331966’

the last ‘tc_number’ is always changed.

Actually, I used well this console site before 3 days ago.
It suddenly didn’t work.

I have no idea with this happen…
If you know about this, please give me a idea how to use this site.

Thanks for reading!

cisco 2960G won’t boot and no console output

I have three Cisco 2960G switches that I pulled from a working environment. All three of them are experiencing the same problem, so I have a hard time believing they have all simply failed.

Here’s the problem:

When I plug in the power, all the ports lights flash once and the SYST, RPS, STAT, DUPLX and SPEED lights come on for a second. Then all the lights turn off, except for the SYST light which stays green. Nothing ever appears on the serial console. Holding the Mode button while applying power does nothing.

Do I really have 3 switches that all died at the same time?

Alexa – call web API in localhost from AWS Lambda Console

I have my Alexa’s lambda function on AWS Lambda Console. There I call a web API I created.

If I call my web API on Visual Studio Code, it works great. But if I use Alexa Developer Console to call my web API, it always says:

Error: connect ECONNREFUSED 127.0.0.1:63713

It’s because my web API is in localhost? How can I solve this? I’m struggling yet to testing in local with Alexa Developer Console…

My code:

var url = "http://localhost:63713/_apis/v1.0/Car/GetCarById?id=1";

http.get(url, function (res) {
    var webResponseString = '';

    if (res.statusCode != 200) {
        doWebRequestCallBack(new Error("Non 200 Response"), null);
    }

    res.on('data', function (data) {
        webResponseString += data;
    });

    res.on('end', function () {
        var webResponseObject = JSON.parse(webResponseString);
        doWebRequestCallBack(null, webResponseObject);
    });
}).on('error', function (e) {
    doWebRequestCallBack(new Error(e.message), null); // <-- where I recive the error message
});